Vacature overzicht

Service Engineer Installatietechniek

Middelburg


Ben jij een echte aanpakker en klantgericht? Heb jij ervaring met het plaatsen en onderhouden van CV-ketels?
Een vast dienstverband? Een goed salaris met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon en busje van de zaak? Lees dan snel verder, want wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven Service Engineer Installatietechniek!

 

Als service engineer ben je verantwoordelijk voor diverse installatietechnische werkzaamheden aan gebouwgebonden installaties. Je monteert de volledige CV installatie, stelt deze in bedrijf en repareert deze zelfstandig gedurende de serviceperiode van het onderhoud aan de installatie. Je verzorgt de aansluitingen en je monteert de installatie volledig af. Zijn er ondersteunende werkzaamheden nodig of moeten er storingen gezocht worden dan draai je daar je hand niet voor om. Uiteraard houd je bij al je werkzaamheden de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsprocedures van de opdrachtgever nauwlettend in de gaten. Klantvriendelijkheid staat ten slotte altijd het hoogst in het vaandel.

 

Wat maakt jou kansrijk?

  • Enkele jaren ervaring als Servicemonteur in CV onderhoud is een pré;
  • Een afgeronde MBO / MTS opleiding in de installatietechniek niveau 3 is een must;
  • Ervaring met loodgieterswerk om zodoende het juiste MBO werk- en denkniveau bereikt te hebben;
  • Aanvullende vakgerichte cursussen en opleidingen (certificaat Servicemonteur 1);
  • VCA basis is een pré, bereid deze te halen voor de functie;
  • Klantgericht en hands-on.

 

Wij bieden:

Redbrook Engineering biedt een uitdagende en afwisselende functie binnen een jonge en dynamische organisatie die zich kenmerkt door een platte organisatiestructuur, korte lijnen en een goede werksfeer. Voor de functie van Servicemonteur vragen wij zowel ervaren kandidaten als schoolverlaters te reageren. Een inwerkperiode van kortere of langere tijd zal doorlopen worden onder begeleiding van een ervaren servicemonteur. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband na een periode van detachering via Redbrook Engineering. Onze opdrachtgever is een service-organisatie voor één van Nederlands grootste energieleveranciers voor de regio Zeeland als het gaat om warmte en comfort in huis. Met een voor heel Zeeland dekkend netwerk van gespecialiseerde adviseurs en servicemonteurs staat onze opdrachtgever garant voor een zorgeloos wooncomfort.

 

Meer informatie?

Redbrook Engineering biedt de mooiste banen op het gebied van engineering in de richtingen Werktuigbouw, Elektrotechniek, Offshore, Procestechniek of Civiele techniek. Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kunt u contact opnemen met Stefan Joosse, Redbrook Engineering Zeeland via
06 20214007 of mail naar stefan.joosse@redbrook.nl  site: www.redbrook.nl

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.