Vacature overzicht

Projectleider W-Installaties

MiddelburgGezocht: een gedreven Projectleider Installatietechniek komende uit de regio Zeeland.

Gaat jouw hart sneller kloppen van grote en complexe installaties en neem je graag de leiding binnen een project? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.


Als Projectleider Installatietechniek beheer en begeleid je projecten binnen diverse branches zoals kantoor- en bedrijfspanden, scholen en hotels. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de juiste kwaliteit en het gewenste resultaat die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Je werkt nauw samen met jouw projectteams, waarbij je de installatiemonteurs en tekenaars/werkvoorbereiders aanstuurt. Tevens zorg je voor een goede afstemming met de opdrachtgevers en blijf je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de branche.


Wat maakt je kansrijk?

  • Afgeronde MTS Installatietechniek W of vergelijkbare MBO opleiding;
  • Vak gerelateerde certificaten zijn een pre;
  • Kennis en brede ervaring in projectbegeleiding van utiliteitsprojecten in de installatietechniek;
  • Probleemoplossend, resultaatgericht, gedreven, innovatief, teamspeler;
  • Goede communicatieve vaardigheden en leidinggevende kwaliteiten;  
  • Kennis van Word & Excel.


Wat mag jij verwachten:

Passen jouw wensen bij bovenstaande? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je gaat aan de slag in een gerenommeerd en veelzijdig installatiebedrijf met een goede naam in zowel nieuwbouw als service en onderhoud van installaties in de woningbouw, utiliteit en industrie. Wij zoeken een MTS’er of MBO’er welke ervaring heeft met het ontwerpen van of werkvoorbereiding aan gebouw gebonden werktuigbouwkundige installaties zoals HVAC en CV installaties. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband, eerste periode werk je o.b.v. detachering (volwaardig jaarcontract) via Redbrook Engineering.


Over Redbrook Engineering:

Redbrook Engineering biedt de mooiste banen op het gebied van engineering in de richtingen Bouw, Werktuigbouw, Elektrotechniek, Offshore, Procestechniek of Civiele techniek. Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kunt u contact opnemen met Stefan Joosse, Redbrook Engineering Zeeland via 0118-225085 / 06-20214007 of mail naar stefan.joosse@redbrook.nl  site: www.redbrook.nl

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.