Na een fijne samenwerking van 3,5 jaar scheiden onze wegen met Davy


Na ruim 3,5 jaar heel fijn samengewerkt te hebben moesten wij dan toch afscheid van elkaar nemen. Ik kan het niet beter verwoorden dan dat jij dat zelf hebt gedaan via je “afscheidsbrief” aan mij:

 

”Terugkijkend op de periode dat ik voor Redbrook Engineering werkzaam was, kan ik niets anders concluderen dan dat dit een zeer vruchtbare relatie was en ik altijd met veel plezier voor jou werkzaam ben geweest. Ik kan wel zeggen dat ik het spijtig vind dat het eindigt maar ja, het leven gaat door. Gelukkig sta ook jij niet meer alleen, een team met inmiddels 1 man én 1 vrouw sterk om je te ondersteunen in deze drukke tijden. Met blijdschap weet ik dat de deur altijd open staat bij jullie en als ik heimwee krijg zal ik zéker tot jullie wederkeren.”

 

Davy, veel succes bij opdrachtgever ICL-IP én met je studie Milieukunde waar jij tijdens ons dienstverband al mee begonnen bent. Weet dat de deur voor jou inderdaad altijd open staat, of het nu voor een kop koffie is, een goed verhaal, even bijpraten of wellicht een nieuwe uitdaging. Bedankt nogmaals voor de mooie tijd en samenwerking, we blijven zeker in contact!

 

Jorn de Vos

Redbrook Engineering Zeeland

 

Foto 4 Davy & Jorn

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.