Vacature overzicht

ICT Beheerder

Middelburg


Wij willen graag ons team versterken met een enthousiaste en ambitieuze ICT Beheerder Bouw.

Door uitbreiding van het aantal lopende projecten, de aankomende hoeveelheid blijvend werk en de daarbij komende ICT werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ICT beheerder voor het onderhoud van alle ICT middelen op de diverse afdelingen van het bouwbedrijf. Gemotiveerde kandidaten met een gedegen ICT achtergrond, doorzettingsvermogen en een hoge mate van interesse in ICT in de breedste zin van het woord komen als eerste in aanmerking voor deze functie. De platte structuur binnen de organisatie zorgt voor korte lijnen en het mogelijk maken van snelle beslissingen. Belangstelling voor de bouwsector en kennis van automatisering is uiteraard een must.

 

Functieprofiel ICT beheerder:

Het bedrijf heeft twee servers, main en standby voor tekstverwerking met Word, als besturing Windows, programma’s voor calculeren, CAD tekenwerk en een ERP systeem. Voor het onderhoud van het netwerk en verschillende problemen zoeken we een ICT’er welke net klaar is met zijn MBO of HBO opleiding richting ICT of met enkele jaren werkervaring. Het betreft een functie voor in vaste dienst met veel mogelijkheden om door te groeien en de ICT strategie verder uit te breiden binnen het bedrijf. De Beheerder ICT is in staat om op korte termijn ICT storingen en andere ICT gerelateerde problemen zelf op te kunnen lossen waarbij  interne communicatie centraal staat. Je blijft voortdurend meegroeien met de veranderingen in het vakgebied, de organisatie en de wensen van de  (interne) klanten, zodat door zijn bijdrage de organisatie nu en in de toekomst optimaal inzetbaar blijft voor de klanten. Je hebt een hoge werkgeversloyaliteit en dus zeker geen “acht tot vijf” mentaliteit.

 

Wat maakt je kansrijk?

  • HBO opleiding richting ICT / Automatisering of door ervaring verkregen gelijkwaardig niveau (MBO ICT met een aantal jaren relevante ervaring);
  • Ervaring met Windows, Excel, Word, Autocad, ERP, SAP of vergelijkbare programma’s;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
  • Ervaring met bouwgerelateerde programma’s denkend aan BouwCalc, PlanCalc is een pré;
  • Actuele ICT kennis.
  • Hoge mate van zelfstandigheid, nauwkeurig, flexibel, communicatief, gevoel om met mensen om te gaan, resultaatgericht, doorzettingsvermogen, representatief en goed in het oplossen van (ICT) problemen.

 

Meer informatie?

Redbrook Engineering biedt de mooiste banen op het gebied van engineering in de richtingen Bouw, Werktuigbouw, Elektrotechniek, Offshore, Procestechniek of Civiele techniek. Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kunt u contact opnemen met Stefan Joosse, Redbrook Engineering Zeeland via 06 20214007 of mail naar stefan.joosse@redbrook.nl  site: www.redbrook.nl

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.