Diensten op maat

Projectaanname

In voorkomende gevallen kan Redbrook Engineering een project op één van de eerder genoemde gebieden in eigen beheer uitvoeren. Dit doen we uitsluitend voor onze bestaande relaties. Deze opdrachten kunnen zowel op basis van een vaste prijs als op regiebasis worden aangenomen.

 

Detachering

De Redbrook Engineering Professionals vormen een vaste pool binnen Redbrook. Deze specialisten werken vanuit een dienstverband met Redbrook aan projecten bij verschillende opdrachtgevers. U zet de medewerker in zolang u zijn of haar specialistische kennis en kunde nodig heeft binnen uw project. Deze medewerkers zijn en blijven in dienst van Redbrook. Dit borgt de continuïteit binnen uw project. De medewerker heeft immers zekerheid binnen Redbrook en zal dus niet kort vóór het einde van het project, één van de meest kritieke momenten, overstappen naar een project elders.

 

Werving & Selectie

Desgewenst kan Redbrook u tevens assisteren indien u uitbreiding zoekt binnen uw eigen team. Op grond van de harde en zachte criteria zoeken wij binnen onze bestanden en ons netwerk naar de geschikte kandidaat. We kennen verschillende vormen om hieraan uitvoering te geven, maar in alle gevallen geldt: No Cure, no Pay!

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.