Carrière

Medewerkers van Redbrook Engineering worden niet alleen ingezet vanwege hun specifieke technische kennis en knowhow. Onze opdrachtgevers doen ook graag een beroep op ze omdat ze snel en effectief ingewerkt zijn op verschillende projecten, omdat ze passie hebben voor techniek en de drive en ambitie om zich persoonlijk te onderscheiden. Want dáár zit het grote verschil. De mens centraal!

 

Wat levert dat u op?

Uw vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling vormt bij Redbrook de basis. Tijdens het sollicitatietraject bespreken we vooral úw drive en úw ambitie. Vervolgens stellen we gezamenlijk een plan op via welke route u het snelst en meest effectief uw doel kunt bereiken. Daar kunnen aanvullende trainingen of cursussen bij horen en daar hoort zéker ook de juiste werkervaring bij. Op grond hiervan selecteren wij de projecten die u het best ondersteunen in het realiseren van uw ambitie. En dit ambitie-traject blijven we volgen middels regelmatige evaluaties. Kan het sneller of juist niet? Voldoen de trainingen goed of missen we daar toch nog iets?

 

Úw drive. Úw ambitie. Onze zorg.

 

Ontwikkeling en begeleiding

Technologische ontwikkelingen zullen altijd in een hoge frequentie blijven doorgaan. Dat vraagt om een constante update van actuele kennis. En hoe sneller en hoe verder de ontwikkelingen gaan; hoe individueler de opleidingsbehoefte wordt. Om die reden heeft Redbrook haar Redbrook Academy. Binnen de Redbrook Academy kunnen we een maatwerk opleiding of training samenstellen. Of het nu gaat om vakinhoudelijke trainingen, van CAD trainingen tot thermodynamica, of om support-trainingen zoals bijvoorbeeld Management- en Communicatietrainingen; alles is mogelijk. Redbrook werkt met haar Academy samen met de meest vooraanstaande opleidingsinstituten in Nederland.

LinkedInPrint

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates van onze nieuwste projecten, vacatures en interessant nieuws.